Esitettykuva ThamesLeisureUhkapEliKokemusLuksusveneellasi - Thames Leisure – Uhkapeli Kokemus Luksusveneelläsi

Thames Leisure – Uhkapeli Kokemus Luksusveneelläsi

Sen jälkeen, kun olet saanut mahdollisuuden omistaa oman nopean luksusveneen tai jahdin, alat nähdä mahdollisuuksia, kun kyseessä ovat sosiaaliset kokoontumiset ja tapahtumat.

Pienen kokoontumisen pitäminen voi olla yhtä hohdokasta kuin suurin uhkapelitapahtuma, mutta tiedät, että suuret tapahtumasi saavat aina enemmän näkyvyyttä.

Tällöin veneellä järjestettävät juhlat ovat oikea tapa, eikä kukaan hoida asiaa paremmin kuin ammattilaiset. Erilaiset yritykset tarjoavat juhlien suunnittelua korkeiden panosten uhkapelaajille, jotka haluavat ylellisen kokemuksen ja ylenpalttisen ympäristön kokoontumiselle. Yksi parhaista on nimeltään Thames Leisure ja me kerromme siitä, mitä heillä on tarjota.

Pääteemana on Uhkapelaaminen

Lähettääkuva ThamesLeisureUhkapEliKokemusLuksusveneellasi PääteemanaOnUhkapelaaminen - Thames Leisure – Uhkapeli Kokemus Luksusveneelläsi

He tarjoavat monipuolisia palveluita, jotka liittyvät ajatukseen ylellisestä yöstä uhkapelaamisen merkeissä veneellä. Eikö kuulostakin hyvältä idealta?

Edullisesta yhden pöydän asetelmasta pokerille tai blackjackille vaatimattomalla Thames-aluksella, täydelliseen suureen Las Vegas kasinokokemukseen yhdellä heidän ylellisimmistä jokiristeilijöistänsä. Vaihtoehdot ovat tässä suhteessa melko rajattomat.

He Huolehtivat Kaikesta

Lähettääkuva ThamesLeisureUhkapEliKokemusLuksusveneellasi HeHuolehtivatKaikesta - Thames Leisure – Uhkapeli Kokemus Luksusveneelläsi

Älä pelkää kutsua aloittelevia pelaajia tapahtumaasi, sillä organisaation ammattilaiset ovat tietoisia tästä dynaamisuudesta. Jokaiselle asetetaan kiinteä määrä ”hauskaa” rahaa.

Jokainen pelipöydän hoitaja tarjoaa ohjeita aloitteleville pelaajille, joiden odotetaan pitävän hauskaa mahdollisimman paljon tapahtumasi aikana.

Nettipelaaminen Tuodaan Todelliseen Maailmaan

Lähettääkuva ThamesLeisureUhkapEliKokemusLuksusveneellasi Nettipelaaminen Tuodaan Todelliseen Maailmaan - Thames Leisure – Uhkapeli Kokemus Luksusveneelläsi

Me ymmärrämme, että monet lukijoistamme haluavat elää korkeiden panosten uhkapelaajien elämäntyyliin ja että sillä kaikella on hintansa. Jos tulet verkkoyhteisöstä juhlavaan elämäntyyliin, pysyttele alhaisimpien pöytien läheisyydessä ja testaa vesiä.

Kyse ei ole vain pelaamisesta, vaikka me kaikki rakastammekin uhkapelaamista, kyse on myös sen sosiaalisesta osasta.

Bonuspalvelut

Lähettääkuva ThamesLeisureUhkapEliKokemusLuksusveneellasi Bonuspalvelut - Thames Leisure – Uhkapeli Kokemus Luksusveneelläsi

Vaikka yrityksen pääteemana on uhkapelaaminen veneillä, muunkin tyylistä viihdettä on tarjolla. Savikiekkojen ammunta, live-musiikki ja catering-palvelut ovat myös osa sopimusta. Jos haluat toisenlaisen ympäristön, sillekin on olemassa paikkoja.

Jos olet kuten minä, joka joutui tekemään muutoksen korkeiden panosten nettipelaajasta korkeiden panosten live-pokeri pelaajaksi, sinun täytyy tietää, mikä varata, kun seuraavan kerran järjestät uhkapelitapahtuman suurten panosten pelaajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.