TILAISUUDET, JUHLAT JA TAPAHTUMAT

Wäiskin eri kansilla järjestetään juhlia syntymäpäivistä, häistä ja valmistujaisista yritystapahtumiin, opiskelijajuhliin ja klubeihin. 

Ainutlaatuinen miljöö, oma erinomainen keittiö ja kokenut tarjoiluhenkilökuntamme varmistavat juhlillesi aina toimivat puitteet. Laivalla on 4 kerrosta, joita voidaan vuokrata yhdessä tai erikseen noin 20-500-henkilön tilaisuuksiin. Meillä on erinomainen keittiö ja valmistamme ruokailun aina tilaisuuteen sopivaksi, istuvista illallisista buffet-tarjoiluun tai cocktailpaloihin. Menu-sivulta näet esimerkkejä ja ehdotuksia mahdollisista ruokatarjoiluista. Catering-palvelumme hoitaa tilaisuutesi ruokatarjoilut myös muihin tiloihin. 

Laivassa on kolme ravintolakerrosta, sekä Komentosillan kabinettikerros, halutessanne saunoineen ja ulkoporealtaineen. Pääkannella, sisääntulokerroksessa on lounas- ja tilausravintola merinäköalalla noin 100 henkilölle. Yläkannen tilaan mahtuu kolmattasataa henkilöä ja laivan Alakannelta löytyy perinteinen, tyylikäs ja hieman hämyinen ruuma noin 100 henkilölle. Alla lisää tietoa ja kuvia tiloista. 

Ota yhteyttä-tarjouspyyntökaavakkeella. 


Pääsääntöisesti emme peri tiloista vuokraa vaan asetamme myyntitakuun. 

Myyntitakuulla tarkoitetaan, että tilaan asetetaan maltillinen myyntitavoite (joka sisältää sekä etukäteen tilatut ruuat ja juomat, että illan aikana ostetut tuotteet, Komentosillan kohdalla saunan vuokran), jonka täyttyessä tilaaja ei maksa erillistä tilavuokraa.Laivan esittely

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan laivan eri kerroksiin. 


Laivalle on hyvät kulkuyhteydet. Metro, raitiovaunut ja bussipysäkit ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Parkkitilaa on paljon ja jopa bussilla pääsee laiturille, laivan viereen.